fotografering

Eftersom lilla Millan som hon själv kallar sig för, vill att jag ska fortsätta så får jag väl försöka :P

Grattis till "Millan" som äntligen fick sitt efterlängtade körkort ;) Men hon vill inte hämta mig och köra runder med mig, buhu för dig för det :(

Till en annan sak, igår klippte jag mig. Ville ta rejält på lugg och klippa upp eftersom mitt hår växer snabbt som fan, iallfall på längden. Men jag är ju så himla korkad och förstog inte att ju mer jag bad henne klippa upp det ju mer försvann utav mitt hår så tillslut ville hon inte klippa mer. Jag märkte ingeting förrens jag kom hem och allt hår var gone! Mitt tjocka hår är borta och det är inte lönt att sätta upp håret i en hästsvans ens så  nu vägrar jag klippa mig på ett bra tag.
Positivt är att de är lov och ingen i skolan ser det men negativt är att det är NYÅÅÅÅÅÅR snart och jag ser för jävla dum ut. Just nu hoppas jag att håret växer ännu mer än vad de brukar.

På tal om min titel så ska jag ut och fotografera med min nya Nikon D60 :) Försökte få några fina bilder i trädgråden men misslyckades eftersom det ser ut som en rishög. Så jag tvingar idag med min mamma till Abbekås för att tvingas gå där med mig i denna kyla ;) hihi! (måste påpeka att hon inte protesterade!)


www.fargadelinser.com

Har hört bra om dem och jag vet själv eftersom jag själv har beställt därifrån och det är definitivt något att rekomentera. Just nu har det ett kanonerbjudande till alla bloggare som har varit aktiva i över två månader. Gå in och kika för mer information www.fargadelinser.com.
 
Jag funderar på hur jag hade sett ut i blå ögon. Tror det hade sett rätt coolt ut eftersom jag är mörkhårig och oftast mörk hudfärg också!


long time ago

Nu är det säkerligen flera månader sedan jag skrev sist men brist på både tid och tankar så fick det bli såhär men nu kanske jag är på väg tillbaka till bloggandet, återstår att se :)


RSS 2.0