Helg

Hellu!

Då var det minsann helg :) riktigt skönt att få sova ut lite igen.
Den korta skolveckan har varit bra. Roligt att träffa alla vännerna igen men örk på proven som sagt.

Kom nyss upp ur  badet där jag la och plugga på idrotts provet vi har på tisdag. Jag var inte med på den första teorin och den andra och sista gick fort och krånligt till, så det förvånar mig inte om jag sitter som ett frågetecken när provet väl sker. Men det är inte allt i världen. Ikväll kommer troligen Roza hit, men jag vet inte än. Blir väl vila och mysa som vanligt.

Igår blev det Malmö. Jag och Emma bestämmde oss snabbt och lätt för att åka in efter skolan iomed vi slutar så pass tidigt. Vi tog tåget tolv och var inne tre kvart senare. Jag skulle fynda efter klänningarna på Gina tricot som jag berättat om. Tre stycken fick jag med mig hem, en grå, svart & vit. Lätta och enkla färger som passar till det  mesta. Jag fick också med mig två vanliga brottarlinnen därifrån, en snygg klocka från Ur och Penn och slutligen ett par söta skor :) Kommer upp bilder här sen förmodar jag, det vill säga om jag orkar.

Adjö



image68 

Argsint

Just nu kokar jag som en kastrull med kok hett vatten. Jag är så arg så arg på allt och alla just nu. Det snurrar runt med massor med Varförvarförvarför i mitt huvud?
Varför ska alltid jag vara punkten som sitter på tvärren?  Varför ska alltid jag vara på fel plats vid fel tillfälle? Varför ska jag alltid vara barnet som får ta skiten för andras problem? Varför ska jag ta all kritik och framför allt ensam?
När ska någon ta insitiv och se  min besvikelse och hur jag mår över allt detta? När ska någon titta in i hur jag mår och förstå?. Jag är trött på att vara dockan som man slänger huller om buller, jag har också känslor.

Snälla sluta, det gör ont!

Skolan har inte gått bättre. Idag fick vi reda på att vi har massor med prov framför oss och nationella på det. Lärarna borde väl kunna säga till i tid och inte samma vecka provet ska ske. Vi måste göra proven snabbt och direkt efter börja på något nytt men i självaste verket tänker dom inte som vi. Det tar år och dar för dom att rätta prov, det kan väl inte vara så svårt? Speciellt inte om man är lärare och troligtvis har ett facit på det hela.

Just nu har jag lust att dra ner till gymmet och få ut min enorma kick som jag fått av all ilska. Då går det bättre och träningen blir mer av då. Pyttsan på allt!

H&M

Detta var den blus/skjorta(?) som jag köpte. Köpte även småsaker som klämmor & hårsnuddar.

image66          image67

Bilder från HM.com

Tråkigt men sant, tillbaka i skolan.

Då var man tillbaka i skolan igen, tragiskt. Roligt att träffa alla kompisar igen men speciellt Emelie, Tina, Emma & Mysan :) Emelie babblar på som vanligt och Tina är lika konstig (klantig?) så allt är som vanligt igen. Tina tappade mobilen i golvet och nu startar den inte, nästa problem är hur hon ska få den lagad för det vet såklart inte hon men det löser sig nog.

Just nu har jag karaktär och Emelie sitter här bredvid och flabben går i 110 km/h. Ibland tänker man att det kanske vore bra med öronproppar i skolan? Vi får vänta och se på det bästa (att hon tappar rösten då). Vi fick även veta idag att vi ska redovisa snart om vårt företag och det kommer gå åt skogen för jag kommer inte ihåg något men det löser sig det med. I eftermiddag ska vi har turism med LL som dom andra i klassen har döpt henne till. LL betydde lesbiska Lisbeth men fråga mig inte varför. Kanske för hon skrev att jag var vacker som en dag i mina betygskriterier. Ajsing på det!

Ikväll ska jag mysa med Roza och ta det lugnt igen. Träningen och solningen blev av igår istället och det gick bra som vanligt. Gick även i stan med Patricia innan och fick några fynd med mig. Visar upp här senare. Nu kom min lärare därför måste jag gå.

Natti natti

Nu blir det sängen för min del.

Godnatt!

Cassandra vill återigen ha

En söt klänning som passar bra till sommaren och bruna ben. Kommer från Mina UK (nelly.com) 499;-

image59 image60 

klänning

Klänningen från Nelly.com som jag nämnde i kollaget några inlägg ner finns nu i något liknande på Gina Tricot. Betydligt billigare. Jag ska lätt ha alla färger :)

image55  


Måndag

Näst sista dagen på lovet nu och om en halvtimme är det bara en dag kvar. Både sorligt och roligt, dels för att jag har längtat efter kompisarna i klassen och för att jag tycker om att passa tider och ha saker att göra. Sorligt för att det är jobbigt med alla prov och tester som kommer och att gå upp tidigt. Men det blir väl bra, två år till sen är det slut.

Egentligen vill jag hellre gå i skolan än att komma ut och jobba. I skolan får man ju träffa sina vänner och ute på jobbet blir det slit och slit. Inget som man kan göra åt ;) bara att acceptera.

Helgen har gått fort. I Fredags var det lite fest hos Fredde men vi åkte lika snabbt därifrån kändes det som. Kanske bäst så iomed värsta snöstormen började och det hade troligtvis blivigt svårare att komma därifrån senare.

I Lördags tog jag det mest lugnt och slappa framför tv, det behövs ibland. Något som alla bör göra någon gång men för min del blir det rätt ofta. Är man lat så är man. Hihi!

Igår, Söndag kom min älskling hit, Roza. Vi bara mös som vanligt och det blev en lugn dag där med men med lite sällskap så blir det bättre. Speciellt med en av favoriterna <3

Också då Måndag, idag åkte Roza hem och jag begav mig ner till gymmet i kylan för att träffa Patricia och träna. Gick hyffsat bra men man är såklart lite lat efter en veckans lov och massa onyttigheter. Efteråt solade vi vars 15 minuter och det blev en del kacklande som vanligt när det är jag och Patricia :P Men roligt.
 
Imorgon ska jag åka med Pappa in till Malmö för ett litet ärende. Ska nämnligen titta efter en tantakjol i fint tyg som jag kan klippa i sönder till en fin sommarkjol, hoppas på ett bra fynd.

Då var lovet snart slut, nya tag. Hoppas alla har haft ett lika roligt lov som jag.

image54

Adios

Ashley Olsen

Jag älskar tvillingarna-Olsens stil.

image46 

Ashley på bild.

Fergie väntar barn?

Det går rykten om att Fergie som ni kanske känner igen från Black Eyed Peas, väntar barn med pojkvännen Josh Duhamel.

image45

Man kan aldrig vara säker ;) bara vänta och se.

vill ha

image44





Tisdagens & Onsdagens bilder

Tjejkväll hos Emilia






Grillning i Oran och filmkväll





Torsdag

Tiden rinner iväg. Nu är det redan Torsdag och jag sitter här hemma igen.
Veckan har varit väldigt händelserik. I Tisdags blev det tjejkväll hos Emilia. Vid halv sju tog jag & Patricia bussen mot Sjöbo för att senare träffa Emilia, Emilia och Elina på Konsum. De andra handlade allt som behövdes till Taco som dom skulle äta (jag åt hemma). Sen hem till Emilia och fixa allt och resten av kvällen blev det massa tjejsnack + spöksnack? ;)

Alla var lite skrajja i slutet av kvällen. Jag och Emilia gick ut med hunden som skulle rastas och tyckte att vi kunde vara lite busiga och knacka på för att skrämmas lite. Vem hojtar mest där inne om inte Patricia? haha! :)
Halv tolv kom Roza för att hämta mig och sen blev det sängen.

Onsdag vaknade jag upp hos Roza. Idag var det dags för grillning i Oran. Börjar bli lite tradition varje år på påskveckan. Halv fyra stack jag till Emilia för att senare cykla vidare till Konsum för att handla korv och så fick det bli. När det var färdigt drog vi till Stoffe där de andra var, Stoffe, Roza, Ted & Johan.
Vidare till Oran och när vi var påväg tillbaka började det snöa och mina fötter kändes som tennisbollar så kallt det var. Vi bestämmde oss för att ha en filmkväll hos Roza på kvällen så vi stack vidare dit. Minns inte vad den ena filmen hette men den andra var Beck. Slut för denna dag!

Idag Torsdag sitter äntligen hemma igen framför datorn. Borta bra men hemma bäst? Ja.
Idag vet jag inte vad som händer, vill iallafall ner och träna men har inget sällskap så jag får väl pallra mig ner ensam. Efter ska jag nog träffa Therese för att sola. Är sugen på att bada varmt nu när man varit en frysen höna i några dagar. Det är snart April och det kommer snö nu? nej usch. Denna sommaren vill jag att solen ska hålla sig i.

Bilder kommer senare.

Måndag igen

Då var det måndag igen men dock ingen skola utan lov, skönt!

Rätt sliten från gårkvällen men roligt var det.
Kom dit vid sex tiden med Patricia och då var Johan och Elina där :) Sen kom de andra med.
Fick några bilder från vi kom men efter det glömde jag, som vanligt då. Får se om Emilia har några braiga som jag kan sno.

Tackar Emilia för en trevlig kväll ♥

image19  image20  image21
Här är några av de få bilderna jag tog under kvällen.

Söndag

Vi alla kan väl hålla med om att Björn Gustavsson var huvudpunkten i Melodifestivalen i år? ;)



För övrigt vann inte Sibel, utan Charlotte. Buhu!


Nu ska jag göra mig iordning och sen bär det av till Emilia med Patricia :)

Haj

Lördag

Då var det redan lördag och lov detssutom :D

Igår sket bland annat jag och Emma i skolan iomed att det var hp-dag och vi skulle göra olika aktiviteter och det var dom flesta inte pigga på. Jag hämtade upp Emma vid nio tiden och vi stack och träna en stund, flitiga som vi är. Sen bar det av till H&M för att hämta mina bralls, nöjd med mitt köp ;)

På kvällen kom älskling hit och mös med mig och just nu är han påväg hit ikväll igen, kan det bli bättre? nej.
Vi ska antagligen bara ligga och lata oss i sängen och titta på Melodifestivalen, som sagt tycker jag Sibel kan vinna. Det blir antagligen en och annan tur med GH med som Roza tror han kan spöa mig i, men jag ska allt visa honom. Hihi!

image18


Imorgon bär det av till Emilia för lite fest, gutt.

Ha en trevlig kväll! ♥

God kväll!

Nu var det kväll igen och snart dags för att lägga sig.

Runt tre tiden mötte jag Emilia för att gå i stan och fika.
Det blev en god fika på Snuggles. Onyttig som jag kan vara tog jag varm choklad och "kladdkaka" som inte alls var kladdig utan torr och för söt så den åt jag inte mycket av. Emilia testa något som jag aldrig hört talas om förr, vit choklad? istället för varm choklad. Smakade helt okej men inget jag själv hade tagit :P Hon åt även en Bagel med olika saker i ;)

Sen traska vi iväg till några affärer och tittade för det mesta runt. Jag kan som vanligt inte låta bli att köpa något eller ens låta bli att titta. Så det blev ett par spets trosor för både mig och Emilia och ett par byxor som jag la undan till imorgon.

Byxorna är ungefär i denna model under, fast kortare på längden :)



image14               image16

                                  Bilder från H&M




Nu ska jag titta lite på Efterlyst och sedan nanna. 

Tschüs!
                                                                                                  


Torsdag och Tina är konstig

Hellu!

Sitter just nu i skolan och har engelska men dock utan lärare därför gör vi ingeting ;)
Sitter här bredvid Tina som ni hittar på www.kruusa.blogg.se.

Igår blev det träning igen med Patricia, skönt!

Idag blir det fika med Emilia efter skolan, mums!
En och annan bild kommer säkert upp i kväll :)

som vanligt

Då var det det likadant igen!
Jag orkar verkligen inte med sånt här.


sad.

Träning&solning

Hemma från gymmet och solariet nu. Skönt!

Jag funderar på att börja på Ki-box också. Där tränar man hela kroppen men framförallt armarna tror jag det var, har ingen stor koll .Men det verkar roligt!.  Finns även Core där man tränar magen, precis vad jag vill! Jag får fundera vidare på saken och se vad jag gör, det gäller ju pengar också! Usch, varför växer inte pengar på träd?

Snart blir det mat och jag får väl ta tag i städandet med, kläder slängda här och var.

Tjillevippen!


Tisdag

Då var det tisdag.
Dagen började med idrott men vår slarviga lärare hade inte informerat om var vi skulle vara. Först traska vi ner till badhuset men där skulle vi inte vara och inte i idrottshallen iheller för den delen så slutligen fick det bli tråkig teori. Där jag inte fattade någonting som vi snart ska ha prov på, nicht gut!

Och nu sitter jag i skolan och har karaktärsämnen, inte roligt det iheller. Nej nu får jag sluta kvida!
Om cirka 30 minuter har vi lunch och ännu en lektion med karaktär, sen var dagen slut. Tack och lov, för idag är jag ordentligen trött!

Ikväll gäller det att träna med Patricia igen, kanske sola också? vi får se.

Adjö så länge!

brittny gastineau lik svenska carolina gynning?

image53

Själv tycker jag där är lite likhet.

060820

Såja, nu var träningen klar. Det var skönt att kunna prata av sig och avreagera sig på ett sätt som man får något positivt tillbaka som då träningen.

Jag vill bara berätta för er som inte vet om min underbara pojkvän. Vi har nu varit tillsammans i ungefär 18 månader, alltså ett år och ett halvt år. Vi träffades sommaren 2006 genom vänner och har hållt ihop.
Han är som en stjärna som lyser upp och gör mig glad. Han är helt enkelt bäst på sina vis. Även fast det kan bli tjafs och gnäll ibland så älskar jag honom ändå lika mycket men inte bara det. Kärleken växer för var dag som passerar. Aldrig att jag kan tänka mig ett liv utan honom, nix.

Jag älskar dig Robin Rosenkvist

image10


Träning

Nu ska jag ta på mig träningskläder och cykla ner till Friskis och möta Patricia.
Det blir gymmet som vanligt.

Adjö!

Lejongul/vit blus

Nu är den här fina blusen från H&M påväg till mig!
Lite annorlunda men känns ändå som min stil.

image3


Bild: från H&M

Måndag

Det blev en lång och tragisk natt. Därför sitter jag här i stället för i skolan,
jag orkade helt enkelt inte med det just nu och just idag.
Jag hoppas allt löser sig så fort som möjligt för jag står inte ut mer.
Jag lägger ner min själ och försöker men jag lyckas inte, mer kan jag inte göra.
Bara till att vänta och se vad som sker, jag tänker iallafall fortsätta kämpa!

Slutpratat om sådant nu. Ikväll ska jag försöka dra mig ner till gymmet och träna lite.

Vi hörs senare!

Melodifestivalen

Ni missa väl inte Melodifestivalen i lördags?
Det var dock bara "Andra chansen" men ändå värt att titta på, blir ju nästan som en tradition :)
Jag tycker egentligen att Melodifestivalen blir bara allt sämre men ändå. Vem tar tillexempel med en låt på bosniska? om jag nu tar rätt. Usch nej, bort med sånt.

Inga egentligen bra låtar men jag fastnade för Sibel´s låt med "That is where I'll go" och tjo vad bra att hon gick vidare. Ni minns väl henne från Idol? det gör iallafall jag.   


BLOGG TIME

Hallå!
Ja, nu var det väl dags för mig med att starta en blogg tyckte jag så här har ni mig :)
Vet inte riktigt vad man kan skriva. Några förslag?
image2

RSS 2.0