Tomorrow

Ska jag in till h&m igen för att köpa de saker jag la undan idag. Nämligen ett par shorts till, fast jeans och en jeans kjol till min födelsedag och andra fina tillfällen :)

image119            image118

Hittade tyvärr ingen bild på kjolen men det är en jeanskjol, volang och så lång som nästa ner till knäna :)

H&M

Jag var som sagt och rände runt med tina på stan idag och då fann jag ett par shorts som jag velat ha så länge som sen igår ;) Dessa för endast 98 kr från h&m. Hittade inte samma färg som mina som var gråa så det fick bli dessa gröna :P

image116



Tänk vad snyggt med bruna ben och någon ljus top till :)

FÖDELSEDAGSBARNET DAUN!

Vi gratulera vi gratulera vi gratulerar lilla emelie idag. Med blommor och blad, vi firar hennes dag, ja vi gratulerar lilla emelie idag!
HURRA HURRA HURRAAA!!

image115

Jag och Tina möttes upp vid elva tiden för att handla små presenter till det lilla födelsedagsbarnet. Vi bestämde oss för något både seriöst och roligt så det fick bli dessa barn glasögonen och ett fint halsband där man kan sätta in små bilder i.

snart sommarlov

Ja, för snart är det sommarlov och jag längtar så in i tusan! :D

Min vecka har bestått av solning, barn passning, Roza och läxa(naturligtvis).
Vi hade ett sista prov nu i tisdags och jag fick vg, wiho! nöjd. Samma dag träffade jag Roza och passade min kusin Sofia en stund medans hennes mamma skulle klippa sig. Alltid lika trevligt och en sån charmunge. Ih :D

image117
En bild på min kära kusin :)

I Onsdags var jag inte alls på humör, nä för usch och fi vilken lärare jag har. På turismen bad jag om att få veta mitt betyg som jag var hundra på att skulle bli ett vg, men ack nej. Jag fick ett g och därför blev jag inte på humör och ville självklart göra vad som krävs för att få ett vg och jag fick till läxa att kunna länder på karta. När tantan står där och ringar in länderna jag ska kunna ber jag om att få en karta som är bra och som jag ska kunna plugga till nått så när men nej då får hon utbrott. Det blev en jävla vändning och plötsligt var jag både otrevlig, hade en dålig attityd och var lat. Jag kände riktitg hur varm jag blev av ilska och ville bara slå till allt runtomkring mig. Hon kunde absolut inte ge mig en karta på världen för nu hade hon gett mig en chans att jobba upp mitt vg men det är väl ändå läraren som ska stötta och hjälpa en när man vill nå ett bra betyg? Nä pyttsan, nu förstår jag varför mina andra kompisar har fått sina små utbrott på  henne då och då.

Men jag ska ge mig fan på att få alla rätt nu bara för det, envis som jag är. Så nu ska jag gå och plugga ner mig med länder och kartor.

..

Tiden är knappt med att hinna skriva men det kommer ett och annat inlägg då och då.

Skola och allt rullar på som vanligt. Just nu är det ganska lugnt med läxor och prov och allt vad det är. Tycker själv det är ganska dumt att lärarna lägger alla prov och inlämningar på samma gång. Som i julas var det stressigt som tusan och man hann inget annat än att plugga men nu är det helt tomt och vi har inget alls att göra. Ganska skönt nu men kämpigt ibland som jag sa, i julas. Kommer i perioder.

Jaja men i vilket fall som så är jag och R bjudna på födelsedags "kalas" imorgon till Emil och Oskar som fyller år. Kanske mer borde säga fest ;) Ska bli skojsigt.

Nä om man skulle orka sig  ner till stan för att sola. Trögt att ta sig iväg när man vet vad som väntar en på hemvägen, alla BACKAR! Ibland suger det att bo i utkanten.

image112 image114
Här har ni två bilder på födelsedagsgrisarna :)
Emil & Oskar

Jeans jackor?


Är det fortfarande "inne" med jeans jackor? vad tycker ni?
Själv använder jag mig av min gamla sedan jag var 10-12 år som kommer från Lindex :)

 image111

röda väskor

Klickade runder på internet och hamna tillslut på StockholmStreetStyle.


image110

Jag älskar väskor, helst stora ska dem vara.
Är denna färgen något som faller er i smaken? mig gör det!
Använder flitigt min vinröda stora från Åhlens men känner mig sugen på en med lite rödare färg.

Hemskt

Nu har en vecka snart gått och vädret har varit på topp hela tiden, skönt. Har fått mig lite färg av att plugga ute i trädgården. Mestadels är det inte färg utan massa fräknar som kommer fram och lite röd färg :P

I skolan idag satt en del av klassen och kollade runder på youtube.com. Alla samlades runt en dator och titta, nyfiken som jag är gick jag också dit. Fyfan, jag skaka och är 100 på att jag kommer få mardrömmar av dessa filmerna här nedan. Det handlar om fotbollspelare som plötsligt dör under deras matcher! hemskt.

Den första är fotbollspelaren Miklos Feher som kolapsar.

Den andra handlar om en arabisk fotbollspelare som "blir tagen av en ängel över döden" som övertar hans kropp, om jag nu förstog det rätt!

Den tredje är Antonio Puerto som också koplapsar.


 


 



Ny vecka

Hallojsan!

Dags för en ny vecka igen. Tiden går allt för fort men det kan också vara positivt. Nu är det exakt en månad till jag fyller år och en månad till vi slutar skolan. Wiho!

I helgen har det varit trevligheter som vanligt, berätta mer en annan dag. Nästa helg blir det Alunbruket :D

Nu måste jag gå och borsta gaddarna och hoppa i säng.

Puss


gårdagen

Hejssvejs!

Gårdagen då, valborg. Runt sex tiden kom jag och R till Robert för att umgås med folk och grilla. Sen skulle de andra vidare till Vomb medans jag och R gick hem till honom och Emilia och Johan hem till sig. Egentligen var jag ganska sugen på att följa med till Vomb men R dricker inte därför var det inte speciellt kul för honom så jag fick vara lite snäll och umgås med honom.

Vaknade upp hos R vid elva tiden och satte igång tv:n och fick som vanligt sysselsätta mig själv tills han vaknar som alltid är vid ett-två tiden. Såna som honom borde vara pigga och fulla av energi hela dagen tycker man, men nix. Nu sitter jag hemma igen och det är lov, ett litet sådant men det uppskattas ändå ;)


  
Det blev lite bilder som sysselsättning resten av kvällen :)


RSS 2.0