Valborg

Jag kan inte säga mer än att jag är glad över att det är valborg och att vi har någonstans att vara OCH att vi är lediga resten av veckan. Jag hinner inte med att skriva mer för jag sitter nämnligen i skolan och ska gå och lyssna på genomgång nu. Hörs sen!

Tjolahopp

Helg som tur är

Nu är det äntligen helg igen!
Har varit rätt slarvig med att uppdatera bloggen på sistone, eller som innan. Men som vanligt är det pga skola och lite fritid. Men iallafall är ännu ett prov avklarat och även en redovisning, inte mycket kvar nu.

Efter skolan idag, mötte jag upp Emilia för att vi skulle leta klänningar till sommaren, t.ex student & firandet av födelsedagar, som min ;)
Men ingen av oss hittade något som föll oss i smaken därför har jag letat vidare och fann en fin gammelrosa volangklänning från Monki. Vet ännu inte priset men det lär jag se när jag ska prova osv :P Hoppas på att den är fin på också och inte allt för dyr i min smak. Ska ju ändå inte använda den till så mycket, det är ju inget man springer runt i på fester tex. Kan förresten inte lägga upp bild på klänningen här pga att man inte kunde spara bilden från sidan och det går inte att lägga upp bilder som är sparade på paint. Är inte data kunnig men det finns säkert en lösning på det som allt annat.

Snart kommer Roza hit och ska umgås med mig ikväll. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, jag behöver iallafall vila min skalle efter allt från skolan. Imorgon vet jag inte än, återstå att se!


image103
tror inte det bara är jag som blir glad över att solen börjar tittar fram?


Tjillevippen!

Bilder från lördagen

image95
image96
image97
image98
image99
image100
image101

Tack för ännu en rolig dag/kväll :)

grillning

Snart ska jag åka iväg och grilla med en massa. Roza, elin, ted, emilia, johan, oskar, micha, robert och kanske emil. Kommer säkert bli skoj :)

Nu ska jag gå och packa lite och åka iväg.

Tjao

Ändring

Som ni kanske ser så har jag försökt ändra om här men inte lyckats. Får fråga Emilia om hon kan hjälpa mig, snillet hon själv ju ;) haha.

Snart ska jag kila ner på stan med mor och se om jag hittar något tjusigt.

Tjillevippen!

Måste

Jag känner att jag måste berätta hur mycket jag vill ha dessa byxorna här nedan. Har haft dom i ett inlägg tidigare men då var det trekvarts långa. Nu vill jag nämnligen ha dessa i längre modell. Både snyggt och coolt.
Får se om jag får med Emelie in till Malmö på vår studiedag ;)

image88
Bild: H&M

Nationella

Då var det nationellt prov i engelska idag. Gick väl bra, får man väl hoppas.
Man skulle välja bland olika uppgifter och båda handlade om säsongerna. Jag valde då att berätta om min sommar 2006 då jag träffade massa med nya människor och även min pojkvän Roza. Förhoppningsvis blir jag iallafall godkänd.

Jag måste kila igen. Roza kommer när som :) Så det blir mys och tv-tittande ikväll.

image86 image87  

Forever21

Även fast jag nämnde här nere i inlägget att jag är troligtvis beroende av kläder så tänkte jag slänga in två klänningar som står på "vill ha" listan. Klänningarna kommer från Forever21.com och ligger på lite under 200 kr.

image84image85

Svenska är blörk

Läxa är blörk, skolan är blörk och svenska är blörk.

Vi ska skriva om något från tiden förr, tror det är medeltiden och vikingatiden och allt sånt mög, sådant som jag inte alls har koll på pga inget intresse för det ;) Men iallafall så hade jag och Emelie svårta att välja och det mesta var upptaget. Det första var runor men där var inte mycket fakta efter det fick vi "Snorre Strularsson" som jag inte har någon aning om vem det är och nu tillslut fick vi Freja. Tack och lov! Men det är iallafall klart och ska redovisas snarast. Men detta är inte den enda läxa/uppgift vi har, vi ska även ha ett prov och läsa en litterär bok. Jag minns inte ens vad min heter men den är helt ointressant för jag förstår absolut ingeting ur den, blir lite svårt sen när jag väl ska skriva om den men det löser sig det med antar jag.

Snart får jag väl kila för att sysselsätta mig med något som antagligen blir den rälige boken.


Beroende

Jag har nog ännu ett beroende. Inte bara rökning, mamma, vänner och Roza utan också kläder.
Det kan inte gå en dag utan att jag är sugen på att sticka ner till stan och kolla in om där är några kläder och när jag väl är inne i en affär går jag absolut inte ut tomhänt. Ganska sjukt men ändå :P
Har lite perioder då jag MÅSTE handla och andra där jag klarar mig hur bra som helst utan.

Är jag ensam om det här eller är det fler som känner likadant? :P


I'm back

Nu är jag tillbaka!

Har inte skrivit på ett bra tag för sist jag skulle det så hackar hela skiten och allt försvann. Så mitt tålamod för att testa skriva här har inte varit på topp men jag får väl fortsätta innan Emilia säger ifrån igen ;)

Helgen har jag spenderat med Roza och kompisar. I fredags kom Roza hit och jag hade hyrt två filmer som vi skulle titta på, Hairspray och I en annan del av köping. Hairspray var dåligare än väntat. Hela filmen bestog av låtar och låtar och låtar. Men I en annan del av köping var lika trevligt som vanligt ;) förrutom att jag somnade tillslut.
I lördags var det meningen att vi skulle hitta på något allihopa men så blev det inte utan vi alla "samlades" bara hos Emil och spela tv-spel och snacka, kan ändå vara trevligt ibland.
Söndagen vaknade jag med Roza och tvingade upp honom för att gå ut och gå med mig på/i stenänga. Fann då även den söta "skriften" som Roza ristat in för ett år sedan "R+C" och ett hjärta runtom. Sen bar det av hem för att vila upp sig till skolan igen.

image83

Gårdagen i bilder

image75

image76

image77

image78

image79

En bild på Patricias rumpa ;)

Snabbt

Det blir ett snabbt inlägg nu, tror jag ;)

Äntligen var alla prov avklara och redovisningarna kvar som inte är så farliga. Bokföringen gick som sagt bra, blev iallafall godkänd. Turismprovet som vi hade idag gick nog också bra, får se vad jag får på det.

Idag har det varit en händelserik dag och rolig. Efter skolan bestämde jag och Patricia oss för att träna sen blev det mat, promenad i Norra promenaden och sen var det meningen att vi skulle sola men när vi gick in där vände vi lika snabbt igen för att gå och kolla lite i affärer innan dom stängde. Patricia fick med sig ett fint grått tublinne hem på rean och jag la undan en söt liten väska som jag blev kär i och ett par söta trosor. Blir antagligen att hämta det imorgon. Sen blev det tillslut solning och hemmåt efter det. Nu sitter jag här och pluggar till redovisningen så jag är väl förberedd. Nu måste jag kila, Top model börjar.

Ciao



Bilder kommer upp senare eller imorgon..

jag visste det

Jag visste det, jag visste att det var något men något sånt här hade jag aldrig kunnat tro. Det var som om någon skar ett hål rakt in i mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. allt är så förvirrande.

Jag klara förresten provet i bokföring och tack gode gud. Jag är riktigt stol över mig själv, så som jag slet och hade mig hela veckan. Det återstår bara ett prov till, i turism denna veckan. Hade inte förvånat mig ett dugg om där kommer annat med.

Strax ska jag kila  ner till Frikis och träffa Patricia. Var ju ett bra tag sen jag tränade, en hel vecka. Usch så slarvigt men jag får tänka på att jag var flitig i annat iallafall.

örk på skolan

Just nu sitter jag i skolan, tråkigt japp japp. Snart börjar lektionen som är karaktär med Anita, något som jag inte alls ser framimot. Det får inte plats mycket mer i min hjärna just nu för jag satt nämnligen och plugga som en galning igår och det känns som jag pluggat för mycket för nu springer alla ord maraton i hjärnan på mig och allt är förvirrande. Sista dagen idag som jag ska plugga och det är skönt som attans för då kan jag tänka på annat än skola.

Imorgon blir det fest hos Elinpelin och det ska bli skoj :) Det behövs efter denna vecka.
Ska antagligen sova hos Roza efteråt så jag kan få mysa lite med.

Ska jag eller ska jag inte?

Ja, ska jag eller ska jag inte orka lyfta på mig och plugga? Provet är ju rätt viktigt men jag orkar verkligen inte, oh vad jag beklagar mig :P

image75

Fann även en gammal bild när jag gick igenom bilderna på datorn :)

Secondhand

Stack inom till mormor efter skolan och kolla vad dom hade fått in. Hon jobbar på röda korset och där har dom precis tagit fram sommarkläderna. Letar som sagt efter en "tantkjol" för att klippa kortare och ha till sommaren. Oftast härligt och bekvämt tyg på kjolar till gamla tanter därför väljer jag att göra såhär :P

Fann tre kjolar, en söt kuvertväska och en vanlig väska. Visar upp här senare när kjolarna är färdigsydda  :)

Bokföring

Detta är den andre eller tredje dagen i rad som jag kommer hem och tappar upp badkaret för att plugga. Det jävla provet som kommer på fredag gör  mig på dåligt humör och stressad. Jag förstår verkligen ingeting och lär inte göra det efter all hjälp och läsande jag fått. När jag inte förstår på en gång så blir jag lätt förbannad och usch och blä. Jag vill bara förstå hur man gör så man kan få vg eller åtminstone hade jag blivigt glad över att bli godkänd. Men nejnejnej, det vill inte tränga sig in i hjärnan och jag förstår verkligen inte iheller varför vi lär oss det för det åker ut igenom andra örat ändå. Vem tycker bokföring eller bokslut är roligt? Vi får väl hoppas något kommer in i huvudet och inte att det lilla trillar ut igen ur mitt huvud eftersom jag lär behöva det när jag gått ut.

Jag kan knappt förklara vad bokföring är. Ungefär att man skriver upp alla affärshändelser som sker i ett företag. Inte för jag vet vad jag själv skriver men något sådant om jag minns rätt. Imorgon blir det antagligen en dag till att bada och plugga och gud be vare mig att det är den sista för man får ingen fritid alls, ingen träning, ingen Roza och inga vänner. Just nu hatar jag skolan.


Victoria secret

Nu var jag här igen. Bloggen inte har funkat på ett tag eftersom dom gjorde om eller något liknande, så då har det inte heller blivigt några inlägg.  Men nu kan det väl komma upp ett och annat lite då och då igen :)

Jag var nyss inne och klicka runder och kom in på Victoria Secret's hemsida. Kolla in vad söta kläder dom har..


image71
 
image72

image73
Bilder från Victoria Secret

RSS 2.0